Advertisement

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Ce este succesul

    Ce este succesul



    Ce este succesul ? 

    Aș putea să întreb 1.000.000 de oameni și să primesc tot atâtea răspunsuri diferite. Mulți dintre noi oamenii punem înainte de toate pe primul loc
    sănătatea. Acum a fi sănătos este o binecuvântare , dar înseamnă acesta succesul ? Eu cred că cei mai multi dintre noi consideră succesul cam asa :
    - Averea lui Bill Gates
    - Fizicul lui Arnold sau Cindy Crawford
    - Inteligența lui Albert Einstein
    - Imaginația lui Walt Disney

    Astea ar fi doar câteva exemple, lista poate continua bineînțeles..

    Să vorbim în primul rând despre Bogăție . Ce este Bogăția ?
    John D. Rockefeller când a fost întrebat câți bani ii erau de ajuns el a răspuns: " Doar un pic mai mult " . Bogăția și tot ce aduce ea, este în cel mai bun caz trecătoare. În 1923 în Chicago Illinois , Charles Schwab președintele celei mai mari companii producătoare de oțel, a murit falit. Richard Whitney , președintele bursei de mărfuri din New York , a murit imediat după ce a fost eliberat din închisoare, un altul Jess Livemore catalogat ca "marele speculant la bursa" din WALL STREET s-a sinucis , la fel a făcut și Leon Fraser președintele de bancă , și Ivan Krueger capul celui mai mare monopol mondial.
    Despre Fericire Donald Trump a spus : "Cunosc o mulțime de oameni care nu au atât de mulți bani ca mine , dar care sunt mult mai fericiți. De aceea aș spune că ei , probabil, au mai mult succes". Înseamnă fericirea succes ? Continua căutare a fericirii este un prim motiv pentru care oamenii nu sunt fericiți . Te afli în permanența ca deasupra unui tăvălug care se rotește.
    Abraham Lincoln a spus "Dacă dorești să testezi caracterul unei persoane, dă-i putere !" Puterea nu este nici pozitivă, nici negativă. Nu înseamnă succes. În plus toți dictatorii în cele din urmă își pierd puterea.
    Îmi place definiția care o dă John Maxwell. Aceasta spune " Succes înseamnă să știi că ai un scop în viata, să crești pentru a ajunge la potențialul tău maxim și să semeni semințe, de care să beneficieze alții. Mi-ar plăcea să adaug la această definiție încă câteva rânduri .... Fa ceea ce faci cât poți de bine, indiferent ce ești , folosind talentele pe care le ai. Toți avem propria noastră definiție a succesului, care se schimbă probabil de mai multe ori în timpul vieții noastre.
      Cunoașteți scopul tău în viață. Nu poți dobândi ceea ce este mai bun în viață fără a avea un scop. Ai nevoie să descoperi acest scop. Eu cred că Dumnezeu a creat fiecare persoană cu un scop. Ar trebui să ne punem întrebarea "Ce caut EU ? . Toți avem o dorință puternică în inima noastră, ceva ce uneori ne pune inima pe jar. Stau și mă întreb de ce am fost eu creat ? Toți cu siguranță avem diferite daruri, talente, experiențe și personalitate . Identificându-le descoperim dorințele inimii și așa vom fi ușor ușor pe calea descoperirii scopului nostru în viață. Tu crezi în potențialul tău ? Dacă nu crezi cu adevărat în tine însuți , atunci vei acționa într-un mod inconștient.
      În final aș vrea să adaug căci succesul înseamnă să te trezești dimineața, indiferent ce ești, unde te găsești, dacă ești tânăr sau bătrân , dacă ești bogat sau sărac , și să sari din pat pentru că există afară ceva ce iubești și în care crezi că ești bun , ceva ce este mai mare decât tine și de care abia aștepți să te apuci astăzi din nou !

    Tu cum ești .. Cum e succesul tău ?

0 comentarii:

Leave a Reply

Featured Video

Photos