Advertisement

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Povestea Amandei Todd

    Amanda Todd Protv Ad
    O fata de 15 ani din Canada s-a sinucis in noaptea zilei de miercuri, la doar cateva saptamani dupa ce publicase un film pe YouTube in care le ceruse persoanelor care o hartuiesc pe internet sa o lase in pace.

    Pe 7 septembrie, Amanda Todd a publicat pe contul ei de YouTube o inregistrare in care se plangea ca este constant batjocorita de mai multe persoane de pe internet.
    Totul, spune ea, a inceput de cand si-a cumparat o camera video si si-a aratat sanii in fata mai multor persoane cu care a vorbit pe diferite site-uri.

    La scurt timp, pe internet au aparut poze cu ea goala si oamenii din jur au inceput sa o atace dur.
    Dupa ce s-a mutat intr-un alt oras si intr-o alta scoala, Amanda a inceput sa fie din nou hartuita dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu un barbat mai in varsta care avea o iubita.
    I
    n filmul publicat pe YouTube, fata marturiseste ca, din cauza acestor lucruri, a mai avut doua tentative de suicid in urma carora a fost spitalizata, dar ca a reusit apoi sa isi revina.

    Miercuri seara insa, Amanda a cazut iar intr-o depresie si a  hotarat sa isi puna capat zilelor.

    Moartea ei i-a impresionat chiar si pe politicienii din Canada, care au declarat ca persoanele care hartuiesc oamenii pe internet trebuie neaparat sa inceteze cu astfel de lucruri.

0 comentarii:

Leave a Reply

Featured Video

Photos